Middagar:
Lördag: Sörmlands ädel, Villåttinge, Eneby, Ementaler och färskost: cream Cleese, vitlök och örter.
Det åt jag med kex och bröd: Gårdbageriet´s Huså Bröd,
Bakeriet´s crostini: vitlök,
Finn crisp: original,
Party round´s pumpernickel
och sylt: Hemmagjord krusbärs sylt och hemmagjord körsbärs sylt och frukt: torkade persikor
och färska päron av sorten grön anjou.
Till det drack jag Kullamust med äppelsorten: Cox Orange.
Så hela middagen bestod av ost!!!
Tror det var den bästa måltid jag någonsin har ätit (hm förutom min födelsedags middag i Göteborg föresten…).
Måndag: Tjocka revbensspjäll,
grillade champinjoner
med Hunt´s barbeque souse
(rekommenderas tll grillade champinjoner) till det åt vi tzatziki och nybakat och hembakat lantbröd
med en enkel sallad till.
Drickan var AppassimentoFinn crisp: original,
och Kullamust med äpple och kanel smak
(rekommenderas med kanel smak då det passar till köttet)
Det var två middagar jag ville dela med mig som jag tyckte var goda :D
Hhhhhmmmmmm...Vin till de vuxna och Kullamust till barnen!!!