Mitt kinesiska stjärntecken - Tigern

 
 

Kinesiskt horoskop - Tigern

Tigrar är både färgstarka och oberäkneliga. Deras energi och livskärlek är stimulerande. De älskar att befinna sig i centrum och blir sällan osedda. De är otåliga och letar alltid efter action. När de är upprörda talar de fritt ut hjärtat.

Trots sitt temperament är de kärleksfulla och tillitsfulla. De har även en stor portion humor. De gillar människor och hjälper gärna den som är i nöd. Tigrar söker äventyr och blir ibland rebeller. De påtalar gärna samhällets fel och brister och de stöder ofta protester. Även personer som inte samtycker med en tigers ståndpunkt gillar hans sätt att hantera den.
När en tiger är skadad eller ledsen vill den ha 100% support och tröst från sina nära. Logik tilltalar inte en tiger - de gör hellre saker baserat på känslor. De lyssnar väldigt noga på vad du säger till dem men sedan gör de vad de själva vill. De ger aldrig upp och kan alltid starta om från början igen.

Människor som är födda under tigerns år har ett superego. Försök att inte skada deras känslor - de kommer troligen aldrig att förlåta dig. De är romantiska, passionerade, och lekfulla. De är även extremt svartsjuka och vill äga sin älskade. Ifall de inte lär sig att tygla sina känslor kan de få svåra problem. De älskar livet och vill leva det fullt ut. Tigrar ger sig in i nya saker med stor optimism. De är väldigt generösa när du har behagat dem. 

De är bra värdar och ser till att du blir väl omhändertagen. De är intensiva till sättet och de har en förmåga att inspirera andra på grund av sitt sätt.

 

 

 

Kärleksmatch - Passar bra med: Den gudabenådade draken är en förträfflig partner till tigern. Båda avskyr alla former av fängelse och uttrycker sin kärlek i djupt passionerade förhållanden. 
Den eleganta och ofta mycket vackra hästen kan få mycket nöje med tigern, och en manlig häst visar prov på stort tålamod under tigrinnans perioder av osäkerhet. 

Alla grisar gillar att slå runt emellanåt och den generösa tigern betalar gärna notan. Den annars så oroliga och spända hunden uppträder förvånansvärt avslappnat tillsammans med en kvinnlig tiger, men måste se till att inte låta sig imponeras alltför mycket av hennes begåvning.

Kärleksmatch - Passar ganska bra med: Råttan och tigern är lika passionerade båda två, men de lyckas sällan få till ett bestående kärleksförhållande. Råtthannen kan uppfattas som väl falsk av tigerhonan, när det verkligen gäller. 

Kärleksmatch - Undvik: Två tigrar är heller inget lämpligt kärlekspar, rastlösa och ombytliga som de är. 
Tigerns största utmaning är dock oxen, då ingen av dem har minsta förståelse för varandras romantiska behov. De båda befinner sig på känsloskalans båda ytterkanter och bör undvika varandra som pesten.

 

 

                                              
/amandaseamountain.blogg.se
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!